Selecteer een pagina

Vloeren

Aanbod

Wij zijn gespecialiseerd in woning- en projectstoffering in de regio Zeeland. Wilt u een laminaat, pvc, tapijt, vinyl of een marmoleum vloer? Wij hebben jaren lange ervaring met het leggen van deze materialen. Wij bieden:

  • Het leggen van een ondervloer voor alle soorten vloerbedekking
  • Het leggen van laminaat, pvc, tapijt, vinyl of marmoleum
  • Het bekleden van een trap door middel van pvc of tapijt
  • Het plaatsen van plinten
  • Het plaatsen van deurmatten

Laminaat

Laminaat is een veel gebruikte vloerbedekking. Het is makkelijk in onderhoud en in vele soorten of uitvoeringen beschikbaar. Laminaat is bijna niet van echt hout te onderscheiden, maar is een stuk goedkoper als een houten vloer. Heeft u interesse? Wij kunnen de verschillende soorten en varianten, door middel van stalen, bij u thuis laten zien.

Tapijt

Tapijt leggen is al een heel oud ambacht. Waar vroeger zelfs de muren bekleed werden met tapijt, zijn het nu voornamelijk vloeren en trappen. Tapijt is warm en zacht aan de voeten en geluidsabsorberend. U kunt uit diverse soorten kiezen. Er bestaan allerlei kleuren, stoffen, tegels/rollen en hoog- en laag polige tapijtvloeren. Wij kunnen bij u thuis diverse stalen tonen en samen met u een juiste vloer uitzoeken. Vooral de verschillende soorten kwaliteiten zijn belangrijk in verschillende soorten gebruiksruimten. Wenst u een motief in het tapijt? Ook hierin hebben wij veel ervaring en kunnen wij u goed adviseren.

Vinyl

Vinyl is heel gemakkelijk in gebruik en in hele mooie varianten beschikbaar. Tegenwoordig zie je veel verschillende kleuren en diverse hout- en beton motieven voorbij komen, die echt heel mooi zijn. Daarnaast is vinyl vaak goedkoper dan bijvoorbeeld pvc. Het verschil met PVC is dat vinyl een stuk zachter is, waardoor je wel moet oppassen met drukpunten. Ook is vinyl zeer geschikt voor vloerverwarming en neemt het de warmte van de omgeving aan.

Marmoleum

Zoekt u een mooie onderhoudsvriendelijke en sterke vloer, dan kan u kiezen voor marmoleum. Marmoleum word veel gebruikt in kantoren, scholen en ziekenhuizen. Er zijn tegenwoordig ook hele mooie varianten voor in uw woonkamer of slaapkamer beschikbaar. De naden van marmoleum kunnen dicht gelast worden, hierdoor wordt de vloer 100% waterdicht. Andere voordelen zijn dat marmoleum geschikt is voor vloerverwarming, super hygiënisch is en hierdoor perfect past bij mensen met een allergie.

PVC

PVC is een relatief nieuwe vloerbedekking die steeds populairder wordt. En dat is niet voor niets. Er zitten namelijk tal van voordelen aan:

  • Het is makkelijk in onderhoud
  • Het is in vele soorten en uitvoeringen beschikbaar
  • Het verkleurt niet door de zon
  • De vloer is kras- en slijtvast en werkt minimaal met temperatuurverschillen
  • De vloer is geluidsabsorberend
  • De vloer neemt de omgevingstemperatuur aan, waardoor het minder koud voelt
  • Het is hygiënisch en hierdoor geschikt voor mensen met een allergie
  • De vloer is zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Uw trap kan er ook mee bekleed worden voor één geheel in uw huis

Voordat er PVC gelegd kan worden, moet de vloer geëgaliseerd worden. Indien u wenst kunnen wij u een totaal pakket aanbieden. Dit houdt in; egaliseren, pvc leggen en plinten plaatsen.

Wij beschikken over diverse stalen. Hout-, tegel- en steen motief. Rechte- en visgraat planken met of zonder v-groef, het bestaat allemaal. Wij kunnen bij u thuis de mogelijkheden tonen door middel van diverse stalen

Contact opnemen?

8 + 12 =

Contactgegevens

Poortvliet Stoffering
info@poortvlietstoffering.nl
+31 6 147 894 97

Molenweg 5
4356AA Oostkapelle